Opinie

8,7
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
8,5
Komfort
8,2
Lokalizacja obiektu
9,5
Udogodnienia
8,0
Personel
9,3
Stosunek jakości do ceny
8,8

Opinie

    Alina
    pl

    Ocena

    10
    14 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Dominika
    pl

    Ocena

    8,3
    4 marca 2018
    W pokoju mimo zakazu palenia odczuwalny był zapach dymu papierosowego.
    Lokalizacja
    Marcin.O.
    pl

    Ocena

    10
    23 lutego 2018

    Bardzo dobra miejscówka 😀🏘

    Ze strony hostelu i jego obsługi wszystko o.k.
    Doskonale położony w centrum miasta tuż przy przystanku atobusu na lotnisko. Wszędzie blisko. W okolicy mnówstwo knajp i kawiarni w różnym zakresie cenowym. Doskonały hostel na kilkudniowy wypad do Palermo. Na miejscu świetna obsługa. Doradzą co i jak zwiedzić + mapa turystyczna grstis 😀 Pokoje czyste. Codziennie sprzątane. Codziennie znieniane ręczniki + extra szampon i mydło. Dwie łazienki z prysznicami + extra umywalki. W pokojach indywidualne oświetlenie przy łóżkach i swobodny dostęp do gniazdek elektrycznych. Wspólna kuchnia świetlica i o dziwo patio 😀 choć hostel położony na piętrze. W cenę wliczone jest słodkie śniadanie w tym fantastyczna kawa 🥐🍽☕ Bardzo dobra cena w stosunku do jakości 😀
    pl

    Ocena

    7,9
    19 grudnia 2017
    Hałas w pokoju od strony głównej ulicy przez całą noc. Brak żelazka pomimo że było na liście dostępnych urządzeń.
    Lokalizacja w samym centrum miasta i niezwykle przyjazny i pomocny personel Balkon
    Damian
    pl

    Ocena

    10
    17 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    gb

    Ocena

    10
    18 czerwca 2018

    Great nights sleep

    Nothing
    Location was great, nice coffee in the morning, cute dog! 🐕
    Kata
    hu

    Ocena

    9,2
    4 czerwca 2018
    The stuff was so friendly,helped for everything, I offer them from heart. I would go back later also!
    JV
    it

    Ocena

    9,6
    30 maja 2018

    A quick meeting point of travellers

    Bathrooms outside the rooms
    Big spaces. Common room
    cn

    Ocena

    10
    27 maja 2018

    Everything is great!

    Mei Yuk
    nl

    Ocena

    6,7
    15 maja 2018
    breakfast without bread!
    Good staff.
    Mariia
    ru

    Ocena

    9,5
    11 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    ca

    Ocena

    9,2
    15 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Aspasia
    th

    Ocena

    10
    6 kwietnia 2018
    Very good position of the hostel, everything was clean, we highly recommend it!
    Visnj81
    it

    Ocena

    9,6
    12 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    barbara
    us

    Ocena

    9,2
    2 marca 2018

    A wonderful place to stay

    Be aware there are a number of steps up to the hostel, if you have bad knees this is not the place for you. Otherwise, it exceeds expectations.
    Good coffee; clean, good linens; helpful staff and nice other guests. Nice airy private rooms.
    Damian
    pe

    Ocena

    7,9
    28 lutego 2018

    Friendly and helpful people. Keep up the good job!!

    G i M
    it

    Ocena

    9,6
    22 lutego 2018
    1. So lovely and gentle staff!! We forgot to ask his name, but we remember him! He is a tall boy with black hat, black jacket, black trousers and accompanied with a black dog. Thank you so much! 2. They have hot water to drink!! (Not tap water, that's so important!) 3. Perfect location. Easy to find. 4. Wifi works really well. 5. A.C works well. 6. No problem to use English.
    Shirley
    hk

    Ocena

    10
    7 stycznia 2018
    The staff is super nice!
    Ania Klimek
    pl

    Ocena

    9,6
    12 grudnia 2017
    Great place, amazing Staff, hotel is in city center in area quattro canti and fontanne pretoria. If you looking hotel in the best price and area this is the best offer for you. Thanks for all! ❤
    Gloria
    it

    Ocena

    9,2
    7 grudnia 2017

    Very pleasant stay in Palermo

    The hostel personnel was very nice and always available to help us out!
Ładowanie opinii